Bær dit firmalogo med stolthed

Reklameartikler er et vidt begreb, men idéen med reklameartikler er at sætte logo på forskellige produkter. Vi har alverdens produkter hos TopSupplies alt fra slik til tøj til kontorartikler til køkkenting og meget mere. Formålet med at få trykt sit eget logo er at øge virksomhedens omsætning. Dette gør man ved at øge kendskabet til jeres virksomhed via omverdenen og tiltrække dem til at købe hos jer. Ved at bruge reklameartikler som reklamegaver for eksempel et fedt take away krus eller mulepose til jeres kunder og medarbejdere, vil de tage jeres logo med ud til omverdenen når de handler, tager offentlig transport eller andet. Derudover kan I også bruge firmatøj som en reklameartikel. Ved at jeres ansatte bærer arbejdstøj med tryk vil jeres logo også blive set på gaden eller andre steder i offentligheden. Så uanset hvilken reklameartikel I vælger til hvilken som helst lejlighed vil det skabe synlighed til jeres virksomhed.

Tøj med logo til alle brancher

Mange virksomheder gør brug af arbejdstøj med eget logo. Det kan være til deres sælgere som besøger mange kunder eller er ude på mange messer. Der vælger de ofte en skjorte eller polo med logo, da det udtrykker seriøsitet og formalitet. Det adskiller kunde og sælger, hvilket skaber overskuelighed for kunden, så de ved hvem de skal henvende sig til for spørgsmål, vejledning m.m. Det samme gør man brug af i butiksbranchen eller restaurationsbranchen. Her bærer de ansatte også tøj med eget logo som et forklæde, en t shirt, en polo m.m. som gør dem synlige for kunderne. Er I derimod i byggebranchen er det ofte noget andet arbejdstøj med tryk som bliver brugt. Dette kan være refleksjakker eller andre større jakker som kan bruges udenfor. Her er fordelen, ved at have eget logo på, at det skaber synlighed i offentligheden. Ofte arbejder de på gaden eller i privates hjem, men hvor de vil blive set af omverdenen. På den måde opstår der et øget kendskab til virksomheden ved at have arbejdstøj med eget logo, som på sigt vil skabe mersalg. Arbejdstøj med logo skaber altså udelukkende en positiv effekt. Enten øger det kendskabet fra dem som ikke kender jer ellers vil det minde jeres gamle kunder om at I stadig er her og huske jer til næste gang de skal købe noget som I leverer. Uanset hvad vil det skabe en potentiel stigning i jeres omsætning.

Vær med i designprocessen

Inden for arbejdstøj med tryk er der en masse forskellige muligheder. Bukser, sokker, t-shirts, skjorter og meget mere. I kan her selv designe tøjet som I ønsker. I vælger størrelser og farver som I vil og har rig mulighed for at blande som I vil, så I kan tilpasse dem jeres ansatte. Derudover vælger I også selv hvor logoet skal placeres. Skal det trykkes på hele ryggen så det kan ses på lang afstand eller foran på en kasket eller hue så det ses af dem I er i dialog med. Det er altså helt op til jer og I har mulighed for at tilpasse jeres arbejdstøj med logo til netop jeres medarbejdere.

 

Reklameartikler er et vidt begreb, men idéen med reklameartikler er at sætte logo på forskellige produkter. Vi har alverdens produkter hos TopSupplies alt fra slik til tøj til kontorartikler til køkkenting og meget mere. Formålet med at få trykt sit eget logo er at øge virksomhedens omsætning. Dette gør man ved at øge kendskabet til…