Bilpleje i verdensklasse!

Skal du finde det bedste bilpleje, så skal du have fat i verdens stærkeste brand, nemlig sonax.

Sonax er et af verdens stærkeste brands indenfor bilpleje, de har i mere end 70 år udviklet og produceret egne bilpleje produkter, som sælges i det mest af verdenen. Sonax stammer fra Tyskland og er også tyskernes mest foretrukne bilpleje mærke.

Ikke noget med at Sonax har taget detailverdenen med storm med deres super gode bilpleje produkter, så er de også massivt tilstede i klargøringsbranchen, Sonax udvikler bilpleje til den professionelle klargøringsmand og har gjort det i mange år, de vinder også massivt på deres produkters hurtighed og effektivitet. Ikke nok med at produkterne er hurtige og effektive, så er de også bedre for dig som person at bruge, mange bilpleje produkter er stadig skadelig for dig og dine indre organer, det stadie har Sonax forlængst passeret, meget af deres polermiddel er faktisk vandbaseret.

Hvis man kigger efter bilpleje, så bør man kigge efter Sonax, her er du sikret ordentlige forhold og ikke mindst at det rent faktisk virker, uanset hvilket produkt fra hylden du tager.

Sonax er mest kendt for deres fælgrens, som var det første bilpleje produkt der kom med farveindikator. Farveindikator betyder at efter man har påført fælgrens, så skifter fælgen farve til rød, når den gør det, så er fælgen klar til at blive bearbejdet med en fælgbørste. Her har mange af konkurrenterne siden hen fuldt med og efterlignet den tysk gigangt.

Skal du have fat i bilpleje fra Sonax, så anbefaler vi at du hopper ind på xpertcleaning.dk som er en af Danmarks største forhandlere af bilpleje fra Sonax. Her finder du alle produkterne fra Sonax, i form af Autoshampoo, glasrens, fælgrens, polermiddel, polerskiver osv. mere end 2000 har allerede handlet deres bilpleje derinde.

Jeg håber du fik en idé om hvilket bilpleje mærke du bør vælge, når du er på udkig efter nye produkter til bilen, man bør aldrig gå på kompromis med kvaliteten!

Skal du finde det bedste bilpleje, så skal du have fat i verdens stærkeste brand, nemlig sonax. Sonax er et af verdens stærkeste brands indenfor bilpleje, de har i mere end 70 år udviklet og produceret egne bilpleje produkter, som sælges i det mest af verdenen. Sonax stammer fra Tyskland og er også tyskernes mest…