Har du en hunderampe til bilen ?

Derfor er en hunderampe til hunden så vigtig

Der findes mange tusind hundeejere med bil. Faktisk findes der alene i Danmark nok flere hundrede tusind hundeejere som har en bil samt en hund. Det i sig selv er jo fint nok men rigtig mange mennesker har desværre ikke en hunderampe. En hunderampe er et simpelt værktøj således at din hund let og ubesværet kan gå op og ned i bilen.

Du tænker måske, er det virkelig nødvendigt ? . JA – det er meget nødvendigt og hvorfor nu det. Hunden springer sikkert let og elegant ud af bilen og det går måske rigtig fint. Lige indtil den dag det går galt. Hunden beskadiger nemlig sin krop og led hver gang hunden springer ud af bilen.

Hunden har brug for en hunderampe til bilen

Hunden har ikke godt af at springe ud fra bilen, måske ligefrem hver eneste dag. Når hunden lander på jorden er det med en meget stor belastning og det skader potentielt hundens led hver eneste gang. Hvis du fortsætter sådan i flere år risikere du at hunden til sidst ikke vil springe mere, simpelthen fordi hunden potentielt har taget så meget skade af sine spring.

Hvis du derimod investere i en hunderampe, så tager du og ikke mindst din hund ingen chance. Hunden kan nemt gå ned af rampen og op igen. Det er en vane som er super god for hunden. Hvis du foretager denne investering kan du sove mere trygt for hunden belaster ikke længere sine led og din krop. 

En hunderampe kan bruge til mange ting

En hunderampe er super god til bilen. Den kan oftes foldes sammen eller du kan få en hunderampe som en skyderampe. Det gode er selvfølgelig at hunderampen er nem at transportere og du dermed ikke bruger en masse plads.

Hunderamper kan dog også fås til sofaen derhjemme, eller sågar sengen. Det er et perfekt stykke værktøj til at forbedres hundens vilkår og dermed hundens liv. 

Vi håber du overvejer dette når og hvis du skal have en hund. Læs meget mere på gladforhund.dk 

 

Derfor er en hunderampe til hunden så vigtig Der findes mange tusind hundeejere med bil. Faktisk findes der alene i Danmark nok flere hundrede tusind hundeejere som har en bil samt en hund. Det i sig selv er jo fint nok men rigtig mange mennesker har desværre ikke en hunderampe. En hunderampe er et simpelt…