Hjælp til hjemtransport?

Skal du have hjælp til hjemtransport af Motorkompagniet? Det er i hvert tilfælde muligt hvis du har brug for at få transporteret en bil fra udlandet til Danmark. Når der skal transporteres en bil til import, så vil den blive transporteret på lad, hvorefter den leveres på den adresse der aftales, eventuelt hjemme i din egen garage.

Efter hjemtransporten skal du selv sørge for at få bilen transporteret til det udvidede syn og toldsyn der skal til for at bilen kan indregistreres i Danmark. 

Du kan få hjælp til hjemtransport og import fra start til slut 

Du behøver ikke selv være en ekspert i biler og i alle de regler der gælder når der skal importeres et køretøj fra udlandet til Danmark. Der sidder nemlig eksperter klar til at hjælpe dig fra start til slut i hele processen, hvad end du søger gode råd til bilvurdering, beregning af de udgifter som der kommer oveni det kontante køb af bilen hos sælger og hjælp til at holde styr på alle de papirer der skal være i orden.

Så er du sikker på at det hele går smurt og at du hurtigst muligt får din drømmebil hjem og får den registreret på danske nummerplader 

Du kan køre på lånte midlertidige nummerplader hjem 

Når du skal have transporteret din bil hjem til garagen fra udlandet, så er der flere muligheder. Du kan vælge at køre den selv. Såfremt skal du køre på udenlandske nummerplader. Hvis ikke bilen er registreret med nummerplader, skal du tage stilling til om du skal bestille export nummerplader eller om det er muligt at anvende prøve plader.

Prøveplader skal både være muligt at skaffe i det land du ønsker at importere fra, ligesom at du på forhånd skal have anskaffet danske nummerplader hos SKAT. En anden mulighed er ligeledes, at du kan vælge at få din bil transporteret på lad. I så fald vil den hurtigt og sikkert blive hentet i udlandet og leveret på din hjemadresse. 

Det er nummerpladerne, der afgør ansvaret 

Det er nummerpladerne der er afgørende for, hvem der måtte stå med ansvaret og en eventuel forsikringssag, hvis der skulle ske uheld eller skader på bilen. Derfor er det nødvendigt at gøre det klart hos sælger, såfremt der er udenlandske registrerede nummerplader på køretøjet, hvad den pågældende forsikring dækker og hvordan ansvaret fordeles, hvis det skulle blive nødvendigt at gøre brug af en eventuel forsikring. 

Skal du have hjælp til hjemtransport af Motorkompagniet? Det er i hvert tilfælde muligt hvis du har brug for at få transporteret en bil fra udlandet til Danmark. Når der skal transporteres en bil til import, så vil den blive transporteret på lad, hvorefter den leveres på den adresse der aftales, eventuelt hjemme i din…