Sådan klargører du en massage

Hvis du gerne vil have kompetencer til at give en udsøgt massage, skal du ikke lede længere! For denne komplette guide vil lære dig alt, hvad du skal vide, om at forberede dig til en massage. Ved at læse denne guide kan du efterfølgende klargøre en massage på professionelt vis.

Hvad skal jeg bruge af udstyr, tilbehør osv.?

Før du går i gang med at give massage, skal du have udstyr og tilbehør klar. Her er en grundlæggende liste over, hvad du skal bruge:

-Bord eller massagestol

-Massageolie eller lotion

-Håndklæder

-Tæppe

Hvis du har planer om at give massage regelmæssigt, kan du investere i et massagebord. Massagestole er også en god mulighed, og de er ofte mere transportable end borde. Du kan dog godt give en god massage uden nogen af disse ting; et fast underlag som en seng eller en sofa fungerer helt fint på budget.

Hvad angår massageolie eller lotion, skal du vælge noget, der dufter behageligt og er let nok til let at fordele sig over huden. Med andre ord; den må ikke være for fedtet.

Endelig skal du bruge et par håndklæder og et tæppe. Håndklæderne kan bruges til at trække over massagebordet eller massagestolen, og de kan også bruges til at rense olie eller lotion op, der falder på gulvet. Tæppet kan bruges til at dække den person, der masseres, hvis vedkommende begynder at blive kold.

Hvordan opstiller jeg alting?

Når du har alt udstyr klar til brug, er det tid til at gøre klar til massagen. Hvis du bruger et massagebord, skal du sørge for, at det bliver indstillet i en behagelig position og i en højde, der er behagelig for dig. Hvis du bruger en massagestol, skal du også sørge for, at den er indstillet i en position, som er tilpas for dig.

Hvis du giver massage til en anden person, bør du få vedkommende til at sætte sig eller lægge sig på bordet eller stolen. Sørg for, at de sidder behageligt, og at deres hoved er støttet.

Hernæst er det tid til at give massagen. Det kan du gøre meget simpelt ved at massere i cirkulære bevægelser og tilpasse trykket efter din partners ønsker.

Hvis du gerne vil have kompetencer til at give en udsøgt massage, skal du ikke lede længere! For denne komplette guide vil lære dig alt, hvad du skal vide, om at forberede dig til en massage. Ved at læse denne guide kan du efterfølgende klargøre en massage på professionelt vis. Hvad skal jeg bruge af…