Til dig der stadig mangler at få købt de sidste gaver

Mangler du lige at få købt et par gaver til nogle af dem der ingen ønsker har ?

Hvem kender ikke de her typer der intet ønsker sig. Det gør det nærmest umuligt at købe noget til dem, eller gør det ?

Mænd er specielt gode til ingen ønsker at have. Ja det skulle da lige være en ny sejlbåd, motorcykel, ny fælge til bilen eller måske en kæmpe skærm i stuen. Til trods for det, så er det dog stadig ikke helt så svært at finde en god gave til dem. Alt i alt er de nemlig omvendt ret taknemmelige uanset hvad du giver dem. 

Mænd har stort set altid en hobby. Det kan være han elsker at gå i have, det kan være han cykler, det kan også være han samler frimærker. Uanset hvad så er der masser af små ting og gadgets du kan købe til hans interesse. Det gør heller ikke noget du køber noget han allerede har. Mænd elsker at have ekstra udstyr. Man(d) må aldrig gå ned på udstyr. 

Kvinder er gode til at have en liste med ønsker!

Kvinder har næsten altid en ønskeseddel klar i lommen du kan gå ud fra. Det kan endda være der udgår fra den hvor du kan handle de forskellige ting. Det gør jo jagten noget nemmere. Har hende du skal købe noget til ikke sådan en, eller vil du gerne være lidt off-liste. Så kan det varmt anbefales med noget selvforkælelse. Det har vundet mange tilhængere de seneste år at få et gavekort til kosmetologen eller måske en tur i en spa. Det kan også være andet som et gavekort til en bedre middag eller i biffen. Kvinder elsker forkælelse og oplevelser. 

Du kan også gå den frække vej. Det kan være med noget frækt lingeri du gerne vil se hende i. Det kunne også være et stykke lækkert sexlegetøj med hende i fokus der var det rigtige valg. Uanset hvad, så sørg dog lige for hun pakker det ud når i er alene. 

Mangler du lige at få købt et par gaver til nogle af dem der ingen ønsker har ? Hvem kender ikke de her typer der intet ønsker sig. Det gør det nærmest umuligt at købe noget til dem, eller gør det ? Mænd er specielt gode til ingen ønsker at have. Ja det skulle da…