Væglister sætter det sidste præg på dit hjem

Har du lige malet dine vægge, eller trænger dit hjem blot til en smule fornyelse? Så er væglister lige noget for dig, da du kan sætte dem op overalt i hjemmet. Det er let, og kræver ikke megen erfaring. Så selvom det er stuen, soveværelset eller et helt tredje rum du ønsker at pifte lidt ekstra op, så kan du opnå et unikt og stilfuldt resultat, som giver dit hjem en flot udstråling. Så hvad venter du på? Der er et stort udvalg af væglister hos maler-maling.dk, bestil allerede i dag og giv din bolig et løft!

Passer til ethvert hjem

Væglister kan bruges til både runde hjørner, skæve vægge og cirkler på væggen eller loftet. De kan bruges til at danne et autentisk udtryk, eller benyttes af mere praktiske årsager. Så er du på jagt efter et dekorativt element til din væg, eller en afslutning og inddækning af nogle samlinger, kan du være sikker på at finde det du skal bruge på nettet. Du kan finde et stort udvalg af væglister hos maler-maling.dk. Det store udvalg af væglister har helt sikkert, hvad du står og mangler for at komme i gang på bedst mulig vis.

Fornuftige priser og god kvalitet

Det behøver ikke at koste en masse for at opnå et flot resultat i dit hjem. Med priser helt ned til 59 kroner kan alle være med, så det økonomiske aspekt sætter ikke nogen stopper for, at netop du kan udleve dine visioner om at få et hjem med flotte vægge eller lofter. Ønsker du et mere klassisk udtryk, er der væglister med tand- eller tungemønstre fra 249 kroner. Derudover er der fri fragt ved køb over 499 kroner og 30 dages returret. Der er altså ikke nogen undskyldning for ikke at komme i gang med det samme.

 

Erfaring er ikke nødvendigt

At sætte væglister op kræver ikke meget erfaring, da de oftest sættes op med stuklim, som giver et skarpt og præcist resultat. Vil man have et mønster på væggen, for eksempel en firkant, kan det være en stor fordel at tegne på væggen med en blyant først. På den måde kan man sikre sig, at man placerer væglisterne præcist, inden man limer dem fast. Stuklimen gør det også let at sætte dem op, og man undgår, at de hænger skævt. Dog er det vigtigt også at bruge et vaterpas, da det kan være svært at se, om de hænger lige blot ved at kigge.

Et moderne og klassisk udtryk

Væglister ses ofte i gamle huse og lejligheder, men nu er det gammeldags og rustikke udtryk faktisk kommet på mode igen, og nu kan du også opnå det derhjemme. Man kan nemlig bruge væglister til at danne et stuklignende mønster, og dermed opnå en autentisk effekt. Når først du har sat dem op, vil der ikke være noget som afslører, at de ikke altid har været en del af dit hus eller lejlighed. Du kan også være sikker på, at mange gæster vil komplimentere de flotte detaljer, som væglisterne giver.  

Har du lige malet dine vægge, eller trænger dit hjem blot til en smule fornyelse? Så er væglister lige noget for dig, da du kan sætte dem op overalt i hjemmet. Det er let, og kræver ikke megen erfaring. Så selvom det er stuen, soveværelset eller et helt tredje rum du ønsker at pifte lidt…